Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Slikanje po številkah » hobi ustvarjanje za otroke » OKTO poslikava s samoporjavitveno maso 30 x 30 cm sova


OKTO poslikava s samoporjavitveno maso 30 x 30 cm sova

slikanje po številkah s snovjo

 


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 2 - 5 delovnih dneh
Izdelek št.: OCT20003
EAN code: 4820199476761
Cena brez DDV : 17.62 €
Cena z DDV (22 %):
21.50 €

into the basket:
   

Set za barvanje po številkah z zračno glino je edinstven likovni izdelek za otroke od 5. leta dalje. Vključuje trdno podlogo velikosti 29 x 29 cm z vnaprej natisnjenim motivom sove, ki služi kot preprosta in vabljiva vizualna zgodba za majhne otroke. Ustvarjalni proces se začne z nanašanjem barvne barve na označene dele na podlogi, pri čemer otroci intuitivno dokončajo sliko. Komplet vključuje pakete samokaljive gline, posebna orodja za delo z detajli in vse potrebno za ustvarjanje ustvarjalnega vzdušja. Priložena knjiga z navodili in videoposnetki poenostavljajo postopek in otrokom omogočajo, da zlahka dosežejo impresiven rezultat. Barvanje in oblikovanje samokaljive gline razvija otrokove motorične sposobnosti, spretnost in ustvarjalnost. To ni le zabavna dejavnost, temveč prinaša tudi terapevtske koristi, kot sta zmanjševanje stresa in spodbujanje čustvenega ravnovesja. Končni izdelek lahko uporabite kot izviren dekorativni element ali darilo, ki bo ostalo kot spomin na ustvarjalne trenutke. Zahvaljujoč zasnovi in materialom je ta komplet enostaven za uporabo in ne pušča madežev, kar omogoča čistočo med delom.

Parametri izdelka:

  • OKTO Kreativni komplet za modeliranje
  • Razvija fino motoriko in koncentracijo
  • ima mehko teksturo
  • podloga 29 x 29 cm
  • z vnaprej narisanim motivom

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

MmZkNG
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу