Introduction » VeronikaArt » Slike na platnu Female body 1-delna XOBVERART026E1


        

Slike na platnu Female body 1-delna XOBVERART026E1

moderno oblikovanje slik - Veronika Art

novo


0x

 

Availability: Pri vas DOMA v 5 - 7 delovnih dneh
Product no.: XOBVERART026E1
1. Izberite dimenzijo 1:
Cena without Tax : 17.95 €
Cena including Tax (22 %):
21.90 €

into the basket:
  kos  

Moderne abstraktne slike oblikovalke VeronikaArt

Predstavljamo vam odlično grafično oblikovalko iz Češke, ki je za vas oblikovala moderne abstraktne slike v slogu Faces Art. Ta umetnica nenehno sledi novim trendom in s svojim delom želi v notranjost vnesti nove ideje, podrobnosti, videz, čustva, barve, ljubezen do žensk ali narave. Njen žig na slikah je edinstven in izviren. Motivi aktov zaznamujejo njeno delo, zato se motivi slik lahko prilegajo vsem vrstam notranjosti. Navdih išče v naravi, pa tudi v ženskih oblinah in oblikah. Ker so abstraktne slike zelo priljubljene in iskane, smo prepričani, da vam bo všeč tudi slog Faces Art.

 width=

Zakaj so slike Faces Art tako priljubljene?

Faces Art spada v abstraktni slog, ki postaja vse bolj priljubljen, zato ni presenetljivo, da je umetnica takoj pritegnila pozornost ljubiteljev tega sloga. Abstraktne slike spodbujajo našo domišljijo ter v notranjost vnašajo pridih umetnosti. Sodobna dela, ki jih je oblikovala umetnica, so kombinacija pik, črt, sodobne grafike in nevtralnih barv. Ta slog je našel svoje navdušence tudi zato, ker se prilega minimalistični in skandinavski notranjosti, ki je zelo priljubljena pri mladih, ki se ukvarjajo z urejanjem notranjosti.

 width=
 width=

Zagotovo vas bo zanimalo: najsodobnejša tehnologija tiskanja

Nobena skrivnost ni, da celoten postopek izdelave slik poteka v naših dvoranah. Zadovoljstvo kupcev je naša prva naloga, zato morajo naši izdelki iti skozi več oddelkov, da bi bilo vse v redu. Končni izdelek je sestavljen iz številnih manjših postopkov, kot npr tiskanje platna - rezanje platna - sestavljanje okvirja za platno, postopek namestitve platna in pritrditev na leseni okvir, pakiranje v zračno folijo in karton. Tako da ste lahko prepričani, da bo imel vaš dom kakovosten izdelek in brez poceni imitacij iz Kitajske.

 width=
 width=

Na leto tiskamo več kot 18.000 slik, zato je vlaganje v tehnologijo v našem segmentu zelo pomembno, celo zaželeno. Uporabljamo najsodobnejši digitalni vodotesni foto-tisk, zahvaljujoč kateremu čudovite žive barve ohranijo svoj prvotni videz. Naše slikarsko platno ARTMIE je izdelano v Italiji iz 100% bombaža. Na prvi pogled lahko vidite strukturo in subtilni sijaj, zaradi česar je slika edinstven in izviren vzorec. Zelo pomembno dejstvo je, da so okvirji na robovih zaobljeni, tako da se platno ne poškoduje. Smo eni redkih in morda edini, ki poleg slik dostavljamo tudi lesene kline. Ti klini zagotavljajo, da bo platno v 10 letih popolnoma pripeto.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

YmZjN