Introduction » Razprodaja do >62%< » >Black Friday 55%< Stenske nalepke MAFIJA 100x200 cm NAMF002/24h - črna barva


        

>Black Friday 55%< Stenske nalepke MAFIJA 100x200 cm NAMF002/24h - črna barva

rok dostave 3-4 delovnih dni

akcija

 

Availability: Pri vas DOMA v 2 - 5 delovnih dneh
Product no.: ZNFZNAMF002/100X200/70/24h
normal price 38.99 €
Cena without Tax : 14.39 €
Cena including Tax (22 %):
17.55 €
<

Vse naše Stenske nalepke so izdelane iz posebne samolepljive folije v različnih velikostih. Stenske nalepke se lepijo na gladke površine in se lahko uporabijo samo enkrat. Po lepljenju, oziroma, po tem ko nalepko odlepimo, v večini primerov ni potrebno skrbeti o sledovih barve ali lepila.

Prednost Nalepk za steno je praktičnost, hitrost dekoriranja, ki se doseže z le eno potezo lepljenja, brez kapljanja ali neenakosti kot pri slikanju. Naše nalepke (folije) dostavimo s prenosno folijo, kar omogoča zelo enostavno lepljenje, kot tudi odstranjevanje nalepk.

Stenske nalepke - sticker-ji prikazane na fotografijah se lahko naročijo katerekoli barve, glede na katalog barv, ki je prikazan zgoraj. Zavedajte pa se ob pregledovanju barv, da lahko barve rahlo variirajo, glede na položaj Vašega monitorja..

V kolikor imate kakršna koli vprašanja Vam bodo na njih z veseljem odgovorili naši zaposleni v Centru za pomoč uporabnikom, ki ga lahko kontaktirate preko elektronske pošte ali po telefonu Center za pomoč uporabnikom.


Navodila za lepljenje nalepk na steno.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

YmQyN