Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Razprodaja % » Največji gangsterji na platnu SCARFACE- AL CAPONE na dolarjih Popust 60% 60X40 cm


Največji gangsterji na platnu SCARFACE- AL CAPONE na dolarjih Popust 60% 60X40 cm

na zalogi

 

akcija


0x
Transparent price history
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 2 - 5 delovnih dneh
Izdelek št.: XOBPPac2-60x40-24h
normal price 17.99 €
Cena brez DDV : 14.67 €
Cena z DDV (22 %):
17.90 €

into the basket:
   

Slika na platnu - Avtorska reprodukcija

Ena od popolnih novosti na področju sodobne dekoracije. Prikimali smo vašim predlogom in se odločili zadovoljiti naše drage stranke. Tako smo ročno poslikane stenske slike iz Ateljeja Lipa začeli tiskati tudi na visokokakovostno bombažno platno. Od daleč ne boste mogli ločiti natisnjenega od naslikanega izvirnika. Popolna prednost pa je, da vam lahko avtorsko reprodukcijo dostavimo na dom v nekaj dneh.

V naši trgovini imamo več kot 15.000 slik. Zato vam želimo olajšati izbiro tako, da v to posebno kategorijo uvrstimo le najbolj priljubljena dela. Všeč vam bodo motivi rož, pokrajin, živali, žensk ali stvaritve iz sveta abstraktne umetnosti.

Pomemben del proizvodnje je zagotovljena kakovost tehnike, ustreznih sestavnih delov, kot so platno, obrobe in barve. O njihovih edinstvenih značilnostih si lahko preberete v naslednjih vrsticah. Predstavljamo vam 6 zanimivih informacij, ki so najpomembnejše v celotnem procesu ustvarjanja:

1. Uporabljamo najsodobnejši digitalni vodoodporni tisk fotografij, ki zagotavlja, da čudovito bogate barve ne zbledijo in ohranijo svoj prvotni videz.

2. Posebno italijansko platno je izdelek podjetja ARTMIE in je izdelano iz 100-odstotnega bombaža. Je strukturirano in ima odlično lastnost, da se na soncu ne blešči. Zaradi finega sijaja na površini je slika izviren in edinstven kos.

3. Okvirji so izdelani iz visokokakovostnih masivnih smrekovih letev ARTMIE, ki so na robovih zaobljeni. Ta odlična lastnost je zelo pomembna, saj se platno na robovih ne bo poškodovalo.

4. Uporabljene visokokakovostne barve so brez vonja in v zrak ne oddajajo škodljivih snovi.

5. Vse avtorske reprodukcije so izdelane na Slovaškem v najboljših pogojih

6. Prijetna informacija je dejstvo, da slike pakiramo v mehurčkasto folijo in visokokakovostno kartonsko škatlo, da preprečimo poškodbe. Brezplačno dodamo vijake in kavelj za obešanje.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

ZmJkMTk0OT
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу