Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » NOVOSTI » Narava na platnu Ples listov


Narava na platnu Ples listov

Zbirka Nature Geometry

 


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 5 - 7 delovnih dneh
Izdelek št.: XOBMDAB036E1
Motiv: geometrične oblike
Barva: večbarvne
Naj kombinacije: večbarvne
1. Izberite dimenzijo 1
Cena brez DDV : 22.05 €
Cena z DDV (22 %):
26.90 €

into the basket:
   

Kakšno je razmerje med naravo in geometrijo v abstraktni umetnosti?

Narava je ves čas izvirna umetnica, pa naj gre za abstraktne vzorce na metuljevih krilih, barvno paleto zahajajočega sonca ali geometrijsko natančnost satovja. Naša nova kolekcija Nature Geometry časti ta edinstvena doživetja tako, da jih združi in s pomočjo podob ustvari edinstveno vizualno podobo za vaš dom.

Narava je po mnenju znanosti najstarejši umetnik.

Ali ste vedeli, da je najstarejše znano umetniško delo prazgodovinskega človeka staro 40.000 let? Te risbe so bile odkrite v indonezijski jami in dokazujejo, da je človeška lastnost izražanja in navdihovanja z naravo trdno vgrajena v naš DNK.

Fibonaccijeva številska vrsta

Ste že kdaj slišali za Fibonaccijevo zaporedje? Ta matematični niz, ki se začne s številoma 0 in 1 ter nadaljuje s seštevanjem prejšnjih dveh števil (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13 ...), se v naravi pojavlja v obliki čudovitih spiral in vzorcev, od lupin morskih polžev do razporeditve vejic na drevesu. Takšna čudovita matematika nam kaže, da je narava sama naklonjena določeni obliki geometrije, in to smo skušali zajeti v naši zbirki.

Polepšajte svoje okolje

Ni pomembno, ali iščete slike narave za dnevno sobo, spalnico ali pisarno, naša zbirka ponuja nekaj za vsakogar. Vsaka slika je rezultat domiselne kombinacije barv in oblik, ki jih navdihujejo neskončni vzorci narave.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

OGQ5Z
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу