Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » NOVOSTI » Cvetlični svet na platnu Harmonija barv


Cvetlični svet na platnu Harmonija barv

Zbirka Nežni dotiki

 


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 5 - 7 delovnih dneh
Izdelek št.: XOBMDFL026E1
Motiv: cvetja
Barva: bela
Naj kombinacije: bela-modra-siva
1. Izberite dimenzijo 1
Cena brez DDV : 30.25 €
Cena z DDV (22 %):
36.90 €

into the basket:
   

Kako v svoj dom umestiti slike belih in zlatih cvetov?

Pri izbiri umetniških del za dom je treba upoštevati več dejavnikov. Ena od najnovejših dopolnitev naše ponudbe stenskih dekoracij na platnu je kolekcija "Nežni dotiki", ki bo v vaš interier vnesla lepoto belega in zlatega cvetja. Tukaj je nekaj priporočil, kako to vrsto dodatka za dom namestiti, da bo postal pravi dragulj v vašem domu.

1. Izberite pravi prostor

Preden začnete postavljati svojo cvetlično sliko, razmislite, v kateri sobi naj se nahaja. Slike iz kolekcije "Nežni dotiki" so primerne za dnevno sobo, spalnico, jedilnico in celo pisarno. Izberite sobo, v kateri jih boste lahko najbolj občudovali.

2. Izberite pravo umestitev

Postavitev slike je ključni dejavnik pri opremljanju prostora. Postavite jo lahko nad kavč, posteljo, kamin ali pisalno mizo. Odločite se glede na to, kaj želite, da bo dekoracija poudarila. Če jo postavite nad kamin, bo v prostor vnesla občutek topline in prijetnosti, medtem ko lahko s postavitvijo nad mizo ustvarite elegantno vzdušje.

3. Kombinirajte z dodatki

Želite, da dekoracija še bolj izstopa? Kombinirajte ga z dodatki v beli in zlati barvi. Blazine, odeje ali vaze lahko prostoru dodajo enoten videz in poudarijo lepoto oblikovne podobe.

4. Čustveni učinek

Ne pozabite na čustveni učinek. Kolekcija "Nežni dotiki" vzbuja občutke veselja, sreče in miru. Slike iz nje postavite tako, da jih boste lahko občudovali v trenutkih, ko se boste želeli spomniti na preproste radosti življenja.

Te slike niso le umetniško delo, temveč tudi prijeten dodatek k vašemu domačemu vzdušju. S temi namigi jih lahko postavite tako, da bodo postale pravi dragulj v vaši notranjosti.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

OGJhOTNl
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу