Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Slikanje po številkah » Slikanje po številkah Foto na platnu - PRAVOKOTNIK


Slikanje po številkah Foto na platnu - PRAVOKOTNIK

Slikanje po številkah Foto na platnu

 

novo


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 13 - 19 delovnih dneh
Izdelek št.: XONFOTO-O
Motiv: iz fotografije
Barva: večbarvne
Naj kombinacije: večbarvne
Izberite velikost Foto slike po številkah - pravokotnik
Cena brez DDV : 28.36 €
Cena z DDV (22 %):
34.60 €

into the basket:
  kos  

Slikanje po številkah iz fotografije je najnovejši izdelek v naši ponudbi! Odločili smo se, da vas razveselimo z ekskluzivno novostjo, in to je slika iz lastne fotografije. Jo boste lahko naslikali in obesili na steno. Je odlična aktivnost za prosti čas, s katero si boste odpočili in sprostili telo in misli. Všeč vam bo tudi to, da boste slikali na resnično 100% bombažno slikarsko platno ARTMIE na PROFI okvirju z gramaturo 320 g / m², na katerem slikajo tudi pravi slikarji.

Postup

 

Slikanje po številkah - kaj je to?

Če za ta pojav še niste slišali, ne izgubljajte časa in se takoj vključite. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji imate priložnost narediti fotografijo, nato pa jo lahko materializiramo v obliki slike, s pomočjo tehnike slikanja po številkah. In kako je dejansko videti?

Na celotnem platnu so nameščena bela polja, ki so označena s številkami. Za vsako od njih je pripravljena akrilna barva (5 ml). S sliko bomo spakirali tudi komplet slikarskih čopičev, zahvaljujoč katerih lahko takoj začnete slikati. Akrilnih barv, ki so del pakiranja, ni treba redčiti z vodo, saj se lahko njihova prevlečna sposobnost zmanjša.

štetce

Celoten komplet za slikanje po številkah ARTMIE vsebuje:

  • 100% bombažno slikarsko platno ARTMIE na okvirju PROFI z gramaturo 320 g/m² in natisnjena shema z oštevilčenimi polji
  • kakovostne, trdne in lahke smrekove letvice, katerih robovi so zaobljeni, da bi se izognili poškodbam platna
  • slikarski komplet - 3 slikarski čopiči z različno debelino ščetin
  • komplet akrilnih barv v lončkih (5 ml)
  • poslikan vzorec, ki vam bo pomagal pravilno poslikati sliko

ON logo

* POZOR! Izdelava te posebne slike za nas je previden postopek, ki mu namenjamo veliko energije in ljubezni. Ker tega izdelka "po meri" ni mogoče narediti dvakrat enako, vsako naročilo obravnavamo posebej in je prilagojeno potrošniku "po meri". Ta posebna in prilagojena slika po meri je edinstvena in ne spada v našo običajno ponudbo na spletni strani. Zato vas prosimo za obvezno plačilo vnaprej. Opozarjamo vas, da glede na omenjeno nestandardno in po meri narejeno izdelavo, ta izdelek ni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov št. 102/2014 o pravici do odstopa od pogodbe v roku 14 dni, razen če gre za tehnično napako.

*Za več informacij o najmanjši ločljivosti slikovnih pik in drugih zahtevah glede kakovosti in formata fotografije poglejte prodajne pogoje.*

 

*V primeru naročanja več kosov slik z enako velikostjo, lahko priložite datoteko v formatu .zip, resp., .rar*

 

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

ODdmNWVkN
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу