Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov. V nastavitvah svojega brskalnika lahko spremenite nastavitve, povezane s piškotki (cookies).

Introduction » Ročno izdelane slike

Ročno izdelane slike

Zelo smo veseli vašega velikega zanimanja za naše ročno poslikane slike, s katerimi tako lepo polepšate svojo notranjost. Prazniki se približujejo in lahko vidite, kako veliko je vaše srce, ker želite presenetiti svoje najdražje z njimi. Kljub temu da naši umetniki slikajo z vso silo, se pred naročanjem te vrste izdelkov obrnite na našo službo za pomoč strankam po e-pošti ali prek klepeta. Verjetno se lahko čas dostave določene slike podaljša in vas ne bi radi zavajali. Naši dragi kolegi vam bodo z veseljem posredovali popolne informacije o določeni naslikani sliki.

DARILNI NASVET - Avtorske reprodukcije iz zbirke LIPA

Sort by 
Manufacturer  novo
akcija


Price before discount 121.99 €

Cena 76.85 €

novo
discount 37 %


Price before discount 92.99 €

Cena 58.59 €

novo
discount 37 %


Price before discount 107.99 €

Cena 68.04 €

novo
discount 37 %


Price before discount 90.99 €

Cena 57.33 €

novo
discount 37 %


Price before discount 107.99 €

Cena 68.04 €

novo
discount 37 %


Price before discount 92.99 €

Cena 58.59 €

novo
discount 37 %
novo
akcija


novo
akcija


Ste ljubitelj unikatnih in originalnih izdelkov? Ponujamo Vam široko izbiro ročno izdelanih slik, ki so naslikane z veliko mero skrbnosti ter posvečenosti detajlom in so odsev samega slikarja na platnu. Tovrstni unikatni izdelki so nedvomno lepa in topla popestritev Vašega doma.

Raznovrstni motivi, ki skozi osebno noto slikarja dobijo novo podobo. Čudovite upodobitve žensk v vsej svoji lepoti, ljubezenske zamaknjenosti, pokrajinske prostranosti in še veliko več.

Ročno izdelana slika si zasluži prav posebno mesto v Vašem domu ali pisarni. Zakaj je nebi razstavili kar na dekorativnem stojalu za slike?

NGEzMmFiO