Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

» Zamenjava in vračilo slik
Zamenjava in vračilo slik

Kakšna je razlika med zamenjavo in vračilom slike v roku 30-ih dni?

Razlika je v pošiljanju slike ter v plačilu poštnine. V kolikor želite sliko zamenjati, je ni potrebno pošiljati, temveč jo bo naš kurir prevzel od Vas, ko Vam bo dostavil novo sliko, ki ste jo izbrali v zameno. V kolikor pa želite sliko vrniti, nam jo morate poslati na lasten strošek, saj mi v tem primeru nismo dolžni poravnati poštnine.

 

Kakšen je postopek vračila slike?

V tem primeru nas morate kontaktirati preko elektronske pošte [email protected] ali formularja za stranke. Nato Vas bo v roku 48-ih ur kontaktiral Center za pomoč uporabnikom, ki Vas bo nadalje usmeril glede postopka vračila slike. Stanje, v katerem je možno vračilo slike: slike morajo biti nepoškodovane in čas od prejema slike ne sme biti daljši od 30 dni. Stroške povračila slike nosi kupec.


Kakšen je postopek zamenjave slike?

V tem primeru nas morate kontaktirati preko elektronske pošte [email protected] ali formularja za stranke. Nato Vas bo v roku 48-ih ur kontaktiral Center za pomoč uporabnikom, ki Vas bo nadalje usmeril glede postopka zamenjave slike. V primeru zamenjave slike, bo sliko prevzela kurirska služba. Stroške poštnine nosi prodajalec.

 

Ali dobim denar nazaj v primeru, da mi slika ne bo všeč?

Če Vam slika po dostavi ne bo všeč, nam jo lahko vrnete v roku 30-ih dni od prejema pošiljke. Medtem slika ne sme biti poškodovana. Po dostavi slike na sedež podjetja Vam bo denar vrnjen, a vendar stroške poštnine nosite sami.


Ali moram plačati poštnino, če želim zamenjati sliko v roku 30-ih dni?

V primeru zamenjave slike v roku 30-ih dni, poštnino kurirske službe, ki bo sliko od Vas prevzela, kot tudi vse ostale poštnine, plačamo mi. Vi ne nosite nobenih stroškov.

OPOZORILO: to velja le v primeru, če sliko prevzame naša kurirska služba in ne, če sliko pošljete sami - stroški nastali v takšnem primeru so neizterljivi!!!

Created by the system www.fast-webshop.com

MGQ4NjdhY
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу