Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

» Dostava in način plačila
Dostava in način plačila

Kateri načini plačila so možni ?

Sliko lahko plačate na tri načine: s transakcijo na bančni račun, preko PayPal-a ali po povzetju (kjer se zaračuna poštinina 1,79 EUR).

 

Kolikšna je poštnina v primeru, da naročim več slik na enkrat?

V takšnem primeru plačate samo eno poštnino, torej 1,79 EUR.

 

Ali lahko plačam ob dostavi?

Ja, lahko plačate po povzetju, ko prejmete pošiljko. Doplačilo za poštnino pri dostavi je 1,79 EUR. Način plačila opredelite po tem, ko je želeno blago v košarici.


Ali je možen osebni prevzem blaga?

Žal osebni prevzem blaga ni možen, saj naše podjetje nima sedeža v Republiki Sloveniji. Ko bodo v bližnji prihodnosti izpolnjeni pogoji, bo možen tudi osebni prevzem blaga.


Kakšen je rok za dostavo?

Rok za dostavo je običajno od 6 do maksimalno 10 delovnih dni. Rok za dostavo začne teči z dnem vplačila kupnine na račun (v primeru plačila na račun) ali od dneva naročila (v primeru plačila po povzetju).


Kaj moram storiti v primeru, če slika ni dostavljena v okviru predvidenih rokov za dostavo?

V tem primeru nas morate kontaktirati preko elektronske pošte ali kontaktnega formularja za stranke. Nato Vas bo v roku 48 ur kontaktiral naš Center za pomoč uporabnikom, ki Vam bo pojasnil zakaj je prišlo do zamude pri dostavi.

Created by the system www.fast-webshop.com

YzAzNz
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу