Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Program zvestobe
Program zvestobe

 

!!! BITI ZVEST SE SPLAČA !!!

 

Zvestoba je znak zaupanja. Zaupanja v naše proizvode in storitve. Takšno zaupanje in zvestobo mi negujemo in ne ostajamo samo pri besedah. S programom zvestobe v obliki popustov in akcij to tudi dokazujemo!


V.I.P. stranka

Vsak, ki kupi v enem naročilu slike v vrednosti večji od 500 € dobi 10% popust, pri nakupu v vrednosti nad 1000 € pa 20% popust. Takšen popust nato velja za vse nadaljnje nakupe V.I.P. stranke, ne glede na vrednost nadaljnjih naročil. Mi še posebej razvajamo naše V.I.P. stranke.

 

Pogoji za upravičenost do popusta

Različne vrste popusta se ne morejo medsebojno kombinirati (na primer TOP proizvod in V.I.P. stranka), temveč se izvrši eden od možnih popustov (tisti z višjo vrednostjo).

Popusti so na razpolago ob popolni in verodostojni registraciji (vpisu vseh podatkov, ki so potrebni za registracijo). Administratorji spletne strani si pridržujejo pravico zavrniti popust, v kolikor se ne spoštujejo splošni pogoji poslovanja. Pogoji za upravičenost do popusta se obravavajo ob naročilu blaga (tj. ob plačilu). Popusta ni mogoče dobiti retroaktivno (za nazaj).


Created by the system www.fast-webshop.com

Mjk1O
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу