Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Dekoracija sten: » Lesena stenska ura ARABIC Black


Lesena stenska ura ARABIC Black

stenska ura za dnevno sobo

 


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 2 - 5 delovnih dneh
Izdelek št.: HMCNH079
EAN code: 5902838311349
Cena brez DDV : 26.97 €
Cena z DDV (22 %):
32.90 €

Sodobna stenska ura - Eleganca za vsako notranjost

Pozabite na navadno uro, ki samo kaže čas. Predstavljamo vam zbirko sodobnih stenskih ur, ki bodo vaši dnevni sobi ali kuhinji poleg funkcionalnosti dodale tudi eleganten oblikovalski poudarek. Naše ure so več kot le naprave za merjenje časa - so stenske dekoracije, ki bodo polepšale vsak prostor.

Eleganca, ki traja

Brezčasna zasnova naših ur je zasnovana tako, da se prilega vsakemu slogu notranjosti. Od minimalističnih črnih ur s preprostimi belimi kazalci do prefinjenih kosov s svetlečimi zlatimi poudarki - imamo model, ki bo ustrezal vsaki vaši želji.

Funkcija se sreča z lepoto

Naše ure so oblikovane z mislijo na čitljivost in estetiko. Ne glede na to, ali izberete model s tradicionalnimi številkami ali vam je ljubša jasnost preprostih kazalnikov, vsak model zagotavlja enostavno orientacijo v času.

Zakaj bi morali imeti doma uro?

Ura ni le praktično orodje, temveč tudi pomemben element za ustvarjanje harmoničnega in urejenega bivalnega prostora. V današnji digitalni dobi se zlahka zanašamo na telefone ali druge naprave, vendar imajo stenske ure nekaj, česar sodobna tehnologija ne more nadomestiti - stalen in jasen vizualni kazalnik časa, ki spodbuja zavedanje in pomaga vzdrževati dnevni ritem.

Zanimivost iz zgodovine

Ali ste vedeli, da najstarejše naprave za merjenje časa izvirajo iz starodavnih civilizacij? Stenske ure, kot jih poznamo danes, so se začele pojavljati že v 14. stoletju.


Parametri izdelka:

  • Material: Ura je izdelana iz različnih materialov, ki jih je mogoče uporabiti za izdelavo ur: 3 mm hrastovega furnirja in 10 mm plošče MDF
  • Površina: impregnirana z naravnim čebeljim voskom
  • Les: naravni hrast
  • Številke: Slike: akrilno steklo z visokim sijajem
  • Barva rok: bela
  • Slika: bela: Belo: tihi kvarčni mehanizem
  • Premer številčnice: 33,5 cm
  • Baterije AA niso vključene

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

ODAzNTc
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу