Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Razprodaja % » NAJVEČJI MAFIJANCI NA FILMU - Krstni oče 150X100 cm


NAJVEČJI MAFIJANCI NA FILMU - Krstni oče 150X100 cm

na zalogi

 

akcija


0x
Transparent price history
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 2 - 5 delovnih dneh
Izdelek št.: XOBTL001I1-150x100-24h
normal price 119.00 €
Cena brez DDV : 38.44 €
Cena z DDV (22 %):
46.90 €

into the basket:
   

Filmi o mafiji, kot so The Godfather, Scarface, Goodfellas in najnovejša serija Peaky Blinders, so zelo priljubljeni iz preprostega razloga. Pripovedujejo o vplivnih ljudeh, ki živijo v svetu kriminala in nasilja ter ponujajo številne lekcije za naše življenje. Poleg filmov se ta tema odraža tudi v sodobnih stenskih dekoracijah v obliki slik na platnu, ki jih večinoma vidimo v prostorih, kjer živijo moški.

Pisarne, saloni, igralnice ali garaže so najboljši prostori za mafijske slike. Če vas zanima, zakaj imajo fantje radi te filme, je eden od razlogov ta, da se iz njih pogosto kaj naučijo.

5 NASVETOV, ki se jih lahko naučite iz klasičnih mafijskih filmov

1. Spoštovanje je ključnega pomena

V mafijskih filmih je spoštovanje najpomembnejše. Naj gre za spoštovanje družine, prijateljev ali sovražnikov, za napredovanje v življenju je nujno ohraniti spoštovanje.

2. Bodi zvest

V mafijskih filmih je zvestoba ključni dejavnik za uspeh. Pomembno je, da ostanete zvesti svojim prijateljem in družini ter nikoli ne izdate njihovega zaupanja.

3. Tvegajte

V mafijskih filmih je tveganje pogosto edini način za dosego uspeha. Ne bojte se tvegati in stopiti iz svojega območja udobja.

4. Bodite pripravljeni

V mafijskih filmih so priprave ključnega pomena. Poskrbite, da boste pripravljeni na vse situacije, s katerimi se lahko soočite.

5. Ne bojte se postaviti zase

V mafijskih filmih se morajo liki pogosto postaviti zase, da bi dobili, kar želijo. Ne bojte se postaviti zase in se boriti za tisto, v kar verjamete.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

NGJiMThh
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу