Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Dekoracija sten: » Otroška stenska ura Gasilski tovornjak


Otroška stenska ura Gasilski tovornjak

stenska ura za otroško sobo

 


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 2 - 5 delovnih dneh
Izdelek št.: HMCNH087
EAN code: 5902838311578
Cena brez DDV : 17.95 €
Cena z DDV (22 %):
21.90 €

into the basket:
   

Vesela stenska ura za otroke

Z našimi veselimi stenskimi urami za otroke gresta natančen čas in zabavno izobraževanje z roko v roki. Ti izobraževalni okraski ne bodo le polepšali sten v otroški sobi, temveč bodo tudi spodbudili otrokovo radovednost in učenje. Ponujamo različne motive - od pravljičnih samorogov do junaških levov. Vsak dizajn je zasnovan tako, da zabava in navdihuje vaše najmlajše.

Veselje do učenja

Čas učenja ne sme biti dolgočasen! Naše ure so oblikovane z igrivimi in izobraževalnimi motivi, ki otrokom pomagajo pridobiti osnovno razumevanje časa in kako ga spremljati. Z uro se lahko vaš otrok uči na igriv način, vsak pogled na steno bo nova pustolovščina.

Doživite izobraževalno pustolovščino

Z našo uro se lahko vsaka otroška soba v trenutku spremeni v izobraževalni prostor, poln domišljije. Motiv zemljevida sveta bo razširil geografsko znanje in spodbudil radovednost o različnih kulturah, motivi živali pa ponujajo priložnost za spoznavanje divjih živali in njihovih prebivalcev.

Dizajn, ki raste skupaj z vašim otrokom

Naše učne ure so zasnovane z mislijo, da otroci hitro rastejo in da se njihova zanimanja spreminjajo. Zato ponujamo široko paleto motivov, ki ustrezajo različnim starostim in interesom. Vsaka zasnova je skrbno izbrana, da je ustrezna in privlačna za otroke v različnih obdobjih njihovega otroštva.

Zanimiva dejstva o pouku za otroke:

Raziskave kažejo, da imajo otroci, ki se zgodaj naučijo prepoznavati čas, boljše matematične in logične sposobnosti. Stenska ura s preprostimi in čitljivimi številkami je lahko prvi korak k razvoju teh spretnosti.

Veseli in barviti vzorci ur lahko spodbujajo vizualno stimulacijo ter otrokom pomagajo pri razvijanju prepoznavanja barv in predmetov. Ta vizualna stimulacija je ključna za razvoj otrokovih možganov.

Ure z motivi živali ali pravljičnih junakov lahko otrokom pomagajo razviti čustveno povezavo z učenjem in časom. Če otroci vidijo like, ki so jim všeč, so lahko bolj motivirani za učenje delovanja ur in branja časa.

Učenje časa je pomembno tudi za razvijanje osebne odgovornosti in samostojnosti. Ko otroci znajo slediti času, lahko bolje razumejo in upoštevajo dnevne rutine, kot so čas za igro ali spanje.

Parametri izdelka:


  • Material: Material: vezan les iz breze
  • Motiv.
  • Barva roke: Rdeča
  • Mehanizem: Tihi kvarčni mehanizem
  • Premer številčnice: 30 cm
  • baterije AA niso vključene

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

OTAzNTJj
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу