Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Slike na steklu

Slike na steklu MIRRORA | POPUST do 55%

No product has been found in this section.


SLIKE NA OGLEDALU MIRRORA

Slike na ogledalu MIRRORA so letos vrhunska novost v stenskih dekoracijah. Dizajnerska kreacija, pa tudi brezčasna slika za steno, je polovično ali v celoti natisnjena s posebno švicarsko tehniko na pravo, trdno ogledalo visoke kakovosti. Motivi so primerni za vsako vrsto notranjosti, ki jo želite okrasiti v nekoliko bolj modernem ali glamuroznem slogu.

Pisane in živahne slike na ogledalu so natisnjene  tako v zemeljskih barvah, črno-beli kombinaciji, kot tudi trenutno modernih pastelnih barvah. Prelivanje motivov na ogledalo ustvari edinstven 3D učinek, zahvaljujoč čemu je motiv videti drugačen. Zaradi tega, slika postane živ medij, ki je videti drugačen od vsakega vogala, pa tudi da ne omenjamo možnosti osvetlitve slike.

Te slike na ogledalu izgledajo odlično v kombinaciji treh delov, ne glede na to, ali je motiv vključen v isto barvo v vseh treh delih, ali pa vsa tri dela uporabljajo različne odtenke ene barvne palete. Dejstvo, da vam lahko slika na ogledalu služi tudi kot ogledalo, prispeva k njeni brezčasni estetski vrednosti. Zahvaljujoč vrhunski kakovosti izdelave in kakovosti uporabljenim materialom ste lahko prepričani, da barve na slikah ne bodo nikoli zbledele. Uporaba sodobne tehnologije UV tiskanja omogoča natančno in dolgotrajno tiskanje grafike na kakovostem kristalnem steklu.

Slike MIRRORA so zelo primerne za hitro in enostavno vzdrževanje. Dovolj je, da jih občasno prebrišete s sredstvom za brisanje stekla in bodo takoj povrnili svoj nekdanji sijaj. Prosimo, pazite na opremo s katero brišete slike, in uporabite krpe namenjene brisanju stekla, ogledala ali monitorja. Na sliki ne bi smelo ostati nobenih delcev in sledi prahu.

Kako postaviti slike Mirrora na steno?

Postavitev slike na steno je zelo preprosta, saj obstaja poseben sistem za postavitev na steno. Debelino vložka in vijaka prilagodite materialu in debelini stene. Upoštevajte, da je to oblikovalska slika, ki je dejansko ogledalo, zato temu prilagodite tudi način manipulacije.

Created by the system www.fast-webshop.com

ZmQ1ZTg3Zm
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу