Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » NOVOSTI » Sodobna stenska dekoracija Drevo lunine noči - PREMIUM ART


Sodobna stenska dekoracija Drevo lunine noči - PREMIUM ART

Zbirka slik Naravne lepote

 


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 3 - 5 delovnih dneh
Izdelek št.: XOGMDPA028E1
Motiv: drevesa
Barva: modra
Naj kombinacije: modro-zlata
1. Izberite dimenzijo 1
Cena brez DDV : 52.38 €
Cena z DDV (22 %):
63.90 €

into the basket:
   

Sodobni stenski dekor: odkrijte čarobnost naravnih motivov

V današnji hitri in digitalni dobi mnogi med nami hrepenijo po stiku z naravo. Naša zbirka modernega stenskega dekorja PREMIUM ART vam ponuja edinstven dotik narave kar v vaši dnevni sobi.

Zanimiva dejstva o naravi:

1. Odsevi v mirnih vodah

Ali ste vedeli, da odsevi v jezerih pogosto nastanejo zaradi popolnega ravnovesja med svetlobo in senco? Če si ogledate našo zbirko NATURAL BEAUTY, boste med drugim videli, kako se naravni elementi prebujajo v zlatih odtenkih dreves, jezer in ustvarjajo popolno simbiozo.

2. Vpliv lune na naravo

Luna ima velik vpliv na naravo, pa naj gre za plimovanje ali pa za to, kako se rastline in živali odzivajo na njene cikle. Naši stenski okraski vas bodo na to spomnili in vas povezali z naravo.

Zakaj teme o naravi?

Naravne kulise, kot so zlata drevesa, skrivnostna jezera in presenetljiva lunina svetloba, lahko sprostijo um in vnesejo občutek miru. Znanstvene študije so celo pokazale, da lahko naravne podobe zmanjšajo stres in izboljšajo razpoloženje.

Popoln dodatek za vsak dom

Ne glede na to, ali imate minimalističen, moderen ali tradicionalen dom, se naše stensko okrasje zlahka prilega vsakemu slogu. Vsaka slika ustvari močno vizualno celoto, ki bo polepšala vsak prostor.

Naložba v dobro počutje

Ne gre le za estetiko. Lastništvo koščka narave v obliki umetnine je lahko naložba v vaše zdravje in dobro počutje. Vsak kos dekorja je ustvarjen z namenom, da v vaš dom vnese harmonijo in ravnovesje. V svojo notranjost vnesite brezčasno zbirko slik, ki jih krasijo zlati poudarki in teksturirane poteze čopiča. Katero koli sliko namenite kot darilo svojim najdražjim. Vedno je dobro imeti doma nekaj, kar nas spominja na lepoto, ki nas vsak dan obdaja.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

ZTU0NWQ4
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу