Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » NOVOSTI » Zlati dotik na platnu Ples zlatih listov


Zlati dotik na platnu Ples zlatih listov

Ponovno rojena eleganca

 


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 5 - 7 delovnih dneh
Izdelek št.: XOBGMDFL007E30
Motiv: rastline
Barva: zlata
Naj kombinacije: črno-zlata
Izaberite dimenzije
Cena brez DDV : 65.49 €
Cena z DDV (22 %):
79.90 €

into the basket:
   

Kraljevo platno: 5 nasvetov za luksuzni slog doma

Popolna novost, ki jo preizkušamo že leta. ZDAJ je končno postala resničnost, mi pa vam z navdušenjem predstavljamo kose ROYAL CANVAS, s katerimi boste domov prinesli razkošen slog.

Slike na zlatem platnu

Ni jih mogoče nadomestiti z rumenim črnilom, natisnjenim na tiskalniku. Mi to počnemo drugače in delamo s kakovostnimi, pošteno izdelanimi materiali, da bi vašim stenam dali življenje in eleganco, ki si ju zaslužite. Uživajte, bilo bo USTVARJALNO!

Zlato platno doda celotnemu videzu slike nežen lesk in razkošen videz ter jo tako loči od drugih stenskih dekorjev. Simbolizira razkošje in bogastvo ter dodaja vrednost vašemu domu.

Kateri motivi so najprimernejši za ROYAL CANVAS?

Abstraktna umetnost

Zlato platno abstraktnim umetniškim delom doda globok in skrivnosten sijaj. Zanimive kombinacije barv, oblik in tekstur se na zlatem platnu kažejo na živahen in prefinjen način.

Portreti in figure

Zlato platno portretom in figuram doda pridih dostojanstva. Zlati toni ter igra svetlobe in senc jim dajejo življenje, hkrati pa poudarjajo njihovo osebnost.

Zgodovinski in mitološki motivi

Zlato je tesno povezano z zgodovino in mitologijo. Motivi, kot so kraljestva, bogovi in junaki, na zlati podlagi dobijo še večji učinek in slovesnost ter ustvarijo veličastno vzdušje.

Slikanje narave in pokrajine

Zlati lističi dajejo naravnim in krajinskim motivom subtilen in svetel sijaj. Sončni zahodi, gozdni prizori in drugi naravni elementi se na njem odražajo z eleganco in neverjetno igro barv.

Simbolični in duhovni motivi

Zlato je pogosto povezano s simboliko in duhovnimi vrednotami. Motivi, kot so mandale, simboli blaginje in duhovne ikone, na zlatem platnu dobijo vzvišen in svetniški značaj.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

YjNiN
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу