Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.
Ok

Introduction » VeronikaArt

Faces Art - Moderne abstraktne slike, ki jih je ustvarila grafična oblikovalka VeronikaArt

Kot grafična oblikovalka nenehno sledim najnovejšim trendom, iz katerih se rada navdihujem pri svojem delu. Obožujem minimalizem in verjamem, da lepe stvari ni treba biti zapleteni. Nasprotno - v današnjem težkem času se je super osredotočiti na določene podrobnosti, ki so zame bistvene - črte obraza, človeško telo ali cvetje. Gole barve so preprosto moja strast. V naravi najraje ustvarjam individualne dizajne s svinčnikom v roki in grafično tablico. Motivi so ustvarjeni tako, med seboj usklajujejo. Odlična izbira je priložnost, da izberete več slik, ki nato tvorijo odlično oblikovalsko enoto na steni v vaši notranjosti.

Hvala in želim vam lep dan - vaša VeronikaArt

 


Faces Art - abstraktna oblika izražanja ženskega šarma

Obrazi so morda že od začetka časa veljali za orodje za izražanje družbenih signalov. Obrazi so v središču umetnosti, od prazgodovinskih amuletov do mnogih sodobnih slikarjev. Zahvaljujoč raziskavam imamo tudi nove nevrološke dokaze, da tudi naši možgani posebej beležijo obraze ljudi. Ko gledamo v obraz, pride do merljivega povečanja krvi v predelu desne možganske poloble, ki mu sicer rečemo fuziformno področje obraza.

Zato ne preseneča, da so obrazi postali navdih za grafične oblikovalce, ki lahko zaradi svoje spretnosti in domišljije ustvarijo izvirna dela in nato naredijo lepe okraske za vaš dom. Naša spretna oblikovalka Veronika je tudi ena izmed umetnic, ki ji Faces Art pomaga v abstraktni obliki izraziti žensko privlačnost, lepoto narave v kombinaciji z originalno paleto barv.

Sodoben abstraktni slog

Abstraktni obrazi so sedaj zelo iskana dekoracija. Čeprav v svetu umetnosti ni nič novega, je ta slog eksplodiral v svetu notranjosti in fascinira oboževalce trendov. To je lahko tudi posledica značilnega upodabljanja obrazov in likov z uporabo več črt in barv, kar ima za posledico zelo izrazita, in hkrati preprosta umetniška dela.

Z umetnostjo lahko ustvarimo prijeten vtis v naši notranjosti. Stene so odlična priložnost, da izrazite svojo osebnost, vsak predmet, ki ga izberete za prikaz na svojih stenah, pa naj vzbuja veselje in navdihuje kreativne ideje in zabavne pogovore. Abstraktna umetnost je zdaj v modi, trend, ki počne točno to, in je zaradi svoje spremenljivosti dostopna vsem vrstam gospodinjstev.

Kako naj vem, ali je to kakovostna slika?

Ko gre za postopek izdelave slik, smo do sebe strogi in zahtevni, saj je zadovoljstvo strank naša prva naloga. Naš končni izdelek spremlja veliko drobnega dela, kot je npr tiskanje platna - rezanje platna - spajanje lesenih letvic, na katere je platno napeto, sam postopek napenjanja platna in pritrditev na lesene okvirje, pakiranje v mehurčkasti foliji in kartonu do odpreme pošiljke. Ker je to izključno naša naloga, gre izdelek skozi roke več ljudi, zato ste lahko prepričani, da bo v vaš dom prišel s 100% kakovostnim delom in brez poceni imitacij s Kitajske.

Vlaganje v tehnologijo je pomembno, zlasti če govorimo o slikah, ki jih letno natisnemo v več kot 18.000 izvodih. Zato uporabljamo najsodobnejši digitalni vodotesni fototisk, zaradi česar čudovite globoke barve ohranijo svoj prvotni videz. Platno ARTMIE, na katero tiskamo vse svoje slike, je izdelano v Italiji iz 100% bombaža. Njegova struktura in nežen lesk naredita iz slike edinstven in izviren kos. POZOR - naši okvirji so na robovih zaobljeni, zato platno ne bo poškodovano. Kot eden redkih, če ne celo edini, s slikami dostavljamo tudi lesene kline. Ti služijo kot varavalko v primeru, da platno na lesenem okvirju, npr. po 10 letih nežno popusti. Zahvaljujoč teh lahko platno enostavno spet pritrdite.

MzhkY2Ji