Introduction » Slikanje po številkah » Slikanje po številkah NEŽNI ANGEL - Level Profi


        

Slikanje po številkah NEŽNI ANGEL - Level Profi

set za slikanje po številkah ARTMiE

novo akcija


0x

 

Availability: Pri vas DOMA v 6 - 8 delovnih dneh
Product no.: XONFB533E1_80x40
Proizvalajec: ARTMIE
Izberite velikost kompleta slikanje po številkah:
Cena without Tax : 21.75 €
Cena including Tax (22 %):
26.53 €

into the basket:
  kos  

Slikanje slik po številkah - odlična dejavnost za prosti čas. Iščete ustvarjalno dejavnost, ki vam bo omogočila dober počitek, sprostitev vaših misli in telesa? Preprosto povedano, gre za nekaj v slogu pobarvank za odrasle, pa tudi za otroke. Vendar je velika razlika v tem, da slikate na pravem 100% bombažnem slikarskem platnu ARTMIE na okvirju PROFI z gramaturo 320 g/m², na katerem slikajo tudi pravi slikarji. To je odličen nasvet, kako svoj prosti čas preživeti z družino.

Slikanje po številkah - kaj je to?

Če za ta fenomen še niste slišali, ne izgubljajte časa in se takoj vključite. To je koristna dejavnost za prosti čas vaših otrok in seveda s tem se tudi odrasli zabavajo. Po vsem slikarskem platnu so nameščena bela polja, ki so označena s številkami. Za vsako od njih je pripravljena akrilna barva (3 ml). Skupaj s sliko vam bomo spakirali tudi komplet slikarskih čopičev, vzorec za končno sliko, zahvaljujoč katerim boste takoj začeli slikati. Akrilnih barv, ki so del pakiranja, ni treba redčiti z vodo, saj se lahko zmogljivost prekrivanja zmanjša. 


Celoten komplet za slikanje po številkah ARTMIE vsebuje:

  • 100% bombažno slikarsko platno ARTMIE na PROFI okvirju z gramaturo 320 g/m² in natisnjena shema z oštevilčenimi polji
  • kakovostne, trdne in lahke smrekove letvice, katerih robovi so zaobljeni, da ne pride do poškodbe platna
  • napenjalni klini - služijo za pritrditev platna, ki je raztegnjeno na letvicah, lahko ste prepričani, da se bo po njihovi zaslugi vaša slika tudi po dolgih letih odlično raztegnjena
  • slikarski set - 3 slikarski čopiči z različno debelino ščetin
  • komplet akrilnih barv v lončih (3 ml) z zvezdicami (zvezdice označujejo število ločkov enega odtenka)
  • naslikan vzorec končne slike, ki vam bo pomagal natančno naslikati sliko

Slikanje po številkah za otroke

Izboljšuje koordinacijo rok in oči, boljša koncentracija, usmerjanje pozornosti itd. Lahko nadaljujemo s seznamom pozitivnih značilnosti, ki jih ima tovrstna tehnika slikanja po številkah. Dovolite naj se vaši malčki igrajo in postanejo umetniki, kot Rembrandt, Leonardo da Vinci, Claude Monet ali Pablo Picasso. Otroci večinoma slikajo slik po številkah iz teme živali. Zato imamo v ponudbi slike slona, konja, zebre, leva ali na primer žirafe. Da bi se starši tudi zabavali z otroki, smo to ponudbo dopolnili z motivi pejsažev, žensk, mest, ljudi itd. Seveda bi bilo najbolje, da to tehniko preizkusite sami in to najbolje še danes.

Maľovanie podľa čísel

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

MDFmZDI5