Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Slikanje po številkah » Slikanje po številkah POMLAD IVANČICA IN SONČNICA - Level Starter


Slikanje po številkah POMLAD IVANČICA IN SONČNICA - Level Starter

set za slikanje po številkah ARTMiE

 

novo


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 3 - 4 delovnih dneh
Izdelek št.: XONFL087
Motiv: cvetja
Barva: žolta
Izberite velikost kompleta slikanje po številkah
Cena brez DDV : 12.79 €
Cena z DDV (22 %):
15.60 €

into the basket:
  kos  

Slikanje po številkah

Slikanje slik po številkah - odlična dejavnost za prosti čas. Iščete ustvarjalno dejavnost, ki vam bo omogočila dober počitek, sprostitev vaših misli in telesa? Preprosto povedano, gre za nekaj v slogu pobarvank za odrasle, pa tudi za otroke. Vendar je velika razlika v tem, da slikate na pravem 100% bombažnem slikarskem platnu ARTMIE na okvirju PROFI z gramaturo 320 g/m², na katerem slikajo tudi pravi slikarji. To je odličen nasvet, kako svoj prosti čas preživeti z družino.

Slikanje po številkah - kaj je to?

Če za ta fenomen še niste slišali, ne izgubljajte časa in se takoj vključite. To je koristna dejavnost za prosti čas vaših otrok in seveda s tem se tudi odrasli zabavajo. Po vsem slikarskem platnu so nameščena bela polja, ki so označena s številkami. Za vsako od njih je pripravljena akrilna barva (3 ml). Skupaj s sliko vam bomo spakirali tudi komplet slikarskih čopičev, vzorec za končno sliko, zahvaljujoč katerim boste takoj začeli slikati. Akrilnih barv, ki so del pakiranja, ni treba redčiti z vodo, saj se lahko zmogljivost prekrivanja zmanjša. 


Celoten komplet za slikanje po številkah ARTMIE vsebuje:

  • 100% bombažno slikarsko platno ARTMIE na PROFI okvirju z gramaturo 320 g/m² in natisnjena shema z oštevilčenimi polji
  • kakovostne, trdne in lahke smrekove letvice, katerih robovi so zaobljeni, da ne pride do poškodbe platna
  • napenjalni klini - služijo za pritrditev platna, ki je raztegnjeno na letvicah, lahko ste prepričani, da se bo po njihovi zaslugi vaša slika tudi po dolgih letih odlično raztegnjena
  • slikarski set - 3 slikarski čopiči z različno debelino ščetin
  • komplet akrilnih barv v lončih (3 ml) z zvezdicami (zvezdice označujejo število ločkov enega odtenka)
  • naslikan vzorec končne slike, ki vam bo pomagal natančno naslikati sliko

 width=

Slikanje po številkah za otroke

Izboljšuje koordinacijo rok in oči, boljša koncentracija, usmerjanje pozornosti itd. Lahko nadaljujemo s seznamom pozitivnih značilnosti, ki jih ima tovrstna tehnika slikanja po številkah. Dovolite naj se vaši malčki igrajo in postanejo umetniki, kot Rembrandt, Leonardo da Vinci, Claude Monet ali Pablo Picasso. Otroci večinoma slikajo slik po številkah iz teme živali. Zato imamo v ponudbi slike slona, konja, zebre, leva ali na primer žirafe. Da bi se starši tudi zabavali z otroki, smo to ponudbo dopolnili z motivi pejsažev, žensk, mest, ljudi itd. Seveda bi bilo najbolje, da to tehniko preizkusite sami in to najbolje še danes.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

Yjc4ZDcxYj
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу