Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Slikanje po številkah » Slikanje po številkah ŽIVLJENJE V MESTU - Level Starter


Slikanje po številkah ŽIVLJENJE V MESTU - Level Starter

set za slikanje po številkah ARTMiE

 

novo


0x
Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 3 - 5 delovnih dneh
Izdelek št.: XONMO007E11
Motiv: drevesa
Barva: večbarvne
Naj kombinacije: večbarvne
Izberite velikost kompleta slikanje po številkah
Cena brez DDV : 10.90 €
Cena z DDV (22 %):
13.30 €

into the basket:
  kos  

"Če izberete možnost brez okvirja, vam bomo poslali platno, ki ne bo napeto na leseni okvir. Priložen je celoten komplet za slikanje po številkah."

.

Slikanje slik po številkah - odlična dejavnost za prosti čas. Iščete ustvarjalno dejavnost, ki vam bo omogočila dober počitek, sprostitev vaših misli in telesa? Preprosto povedano, gre za nekaj v slogu pobarvank za odrasle, pa tudi za otroke. Vendar je velika razlika v tem, da slikate na pravem 100% bombažnem slikarskem platnu ARTMIE na okvirju PROFI z gramaturo 320 g/m², na katerem slikajo tudi pravi slikarji. To je odličen nasvet, kako svoj prosti čas preživeti z družino.

Slikanje po številkah - kaj je to?

Če za ta fenomen še niste slišali, ne izgubljajte časa in se takoj vključite. To je koristna dejavnost za prosti čas vaših otrok in seveda s tem se tudi odrasli zabavajo. Po vsem slikarskem platnu so nameščena bela polja, ki so označena s številkami. Za vsako od njih je pripravljena akrilna barva (3 ml). Skupaj s sliko vam bomo spakirali tudi komplet slikarskih čopičev, vzorec za končno sliko, zahvaljujoč katerim boste takoj začeli slikati. Akrilnih barv, ki so del pakiranja, ni treba redčiti z vodo, saj se lahko zmogljivost prekrivanja zmanjša. 


Celoten komplet za slikanje po številkah ARTMIE vsebuje:

  • 100% bombažno slikarsko platno ARTMIE na PROFI okvirju z gramaturo 320 g/m² in natisnjena shema z oštevilčenimi polji
  • kakovostne, trdne in lahke smrekove letvice, katerih robovi so zaobljeni, da ne pride do poškodbe platna
  • napenjalni klini - služijo za pritrditev platna, ki je raztegnjeno na letvicah, lahko ste prepričani, da se bo po njihovi zaslugi vaša slika tudi po dolgih letih odlično raztegnjena
  • slikarski set - 3 slikarski čopiči z različno debelino ščetin
  • komplet akrilnih barv v lončih (3 ml) z zvezdicami (zvezdice označujejo število ločkov enega odtenka)
  • naslikan vzorec končne slike, ki vam bo pomagal natančno naslikati sliko
  • Če izberete možnost brez okvirja, vam bomo poslali platno, ki ne bo napeto na leseni okvir. Skupaj s platnom vam bomo poslali: zmešane barve v lončkih, kakovostne slikarske čopiče ARTMIE, model slike in navodila za slikanje.

Slikanje po številkah za otroke

Izboljšuje koordinacijo rok in oči, boljša koncentracija, usmerjanje pozornosti itd. Lahko nadaljujemo s seznamom pozitivnih značilnosti, ki jih ima tovrstna tehnika slikanja po številkah. Dovolite naj se vaši malčki igrajo in postanejo umetniki, kot Rembrandt, Leonardo da Vinci, Claude Monet ali Pablo Picasso. Otroci večinoma slikajo slik po številkah iz teme živali. Zato imamo v ponudbi slike slona, konja, zebre, leva ali na primer žirafe. Da bi se starši tudi zabavali z otroki, smo to ponudbo dopolnili z motivi pejsažev, žensk, mest, ljudi itd. Seveda bi bilo najbolje, da to tehniko preizkusite sami in to najbolje še danes.

Maľovanie podľa čísel

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

YzJmYTh
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу